top of page

Om oss.

Med en välutrustad maskinpark utför vi såväl stora och komplicerade, som små och enkla uppdrag efter kundens önskemål med en kunnig och erfaren personal. Vi utför alla typer av mark-och anläggningsarbeten åt både företag och privatpersoner. Vårt upptagningsområde är främst Skåne men uppdrag i övriga delar av Norden är av intresse. 

Vi utlovar

M Björks Gräv & Schakt/Löderup
M Björks Gräv & Schakt/Löderup
M Björks Gräv & Schakt/Maskinpark/Löderup
M Björks Gräv & Schakt/Löderup
Vår vision.

 

Med ett lång och gedigen erfarenhet i branschen har Mikael Björk, VD och ägare i företaget tagit det en gång familjeägda lilla företaget som han tog över efter sin far Alf Björk 2006, till den idag väletablerade firman på Österlen. 

 

Med en bemanning på idag nio yrkesförare, maskinister och anläggare inklusive Mikael själv, är visionen att ständigt utvecklas och använda sig av de den senaste teknologi genom att löpande uppdatera maskinparken med det senaste inom branschen. Idag är Huddig den ledande arbetspartnern.

Tillsammans med samarbetspartners som One Nordic och EON är viljan att på sikt nå fler och större kunder för att kunna få möjlighet att fortsätta växa. 

Vårt mål är att en dag bli marknadsledande i Skåne.

Företagsfakta.

 

Vi på M Björks Gräv och Schakt AB har lång erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten. Vår entreprenadsida riktar sig i första hand till industri, kommun och byggnadsföretag. Vi utför även arbeten åt privatpersoner såsom, dräneringar, avlopp, grundarbeten m.m.
Under "Våra tjänster" i menyn ovan hittar ni beskrivningar av våra tjänster

 

M Björks Gräv & Schakt AB är medlem i ME. Medlemsföretagen i ME är bundna av kollektivavtal om de har anställda medarbetare, samtidigt som de är registrerade och innehar F-skattsedel. Detta betyder trygghet och kvalitet för den som anlitar ett ME-företag.


 

Värdecertifikat_liggande_sv.png
ME_Medlem Logotype CMYK Colour.jpg
bottom of page